HeaveN

Owner
 • Content count

  232
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  55

HeaveN last won the day on April 12

HeaveN had the most liked content!

Community Reputation

137 Excellent

About HeaveN

 • Rank
  K i l i a n
 • Birthday

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Stuttgart,Germany
 • Country

Contact Methods

 • Steam
  76561198218258059

Recent Profile Visitors

11,058 profile views

Single Status Update

See all updates by HeaveN

 1. da li si tu brate 

   

  1. Show previous comments  10 more
  2. BELI

   BELI

   Slusaj ljudino da ti jos ovaj zadnji post napisem , imaju ljudi panel mogu videti sta si pisao i sta je bilo mozes ti slati slavkinoj slavki sta hoces , poenta je u tome da ti konstanto psujes , i danas si psovao liku s nickom Ratko Mladic bez potrebe , dobio si upozorenje od vilenima i nastavio si dalje i dobio si ban zavrseno !

  3. raoniccc

   raoniccc

   ma ja ne znam ko tebi dade admina , greska kardinalna jer veze nemas o administraciji a kamoli o kanteru

  4. vilenim96

   vilenim96

   Raonicu gotivim te kao igraca, kad zatrazis mapu ja ti je i stavim, par puta je bio slucaj..  Al danas si prvi poceo o politici i ko je ratni zlocinac ko nije.. totalno nebitna tema za kanter, za server. Napisao ti je beli da nije nista uradio lose i da ne spamujes dzabe. Nastavio si naravno. Za to vreme sam tom liku ja rekao da promeni nick, iskulirao me je.. Onda si poceo da psujes zajedno sa onim 23 pa sam vas ja opomenuo... ti si onda nekome psovao majku pa si dobio ban od belog... a ovaj je posle dobio od mene 2 puta ban da promeni nick..  da si lepo poslao na admin cet "ej drugari, nije u redu da ovaj ima taj i taj nick, nebitno da l bio ratni zlocinac ili ne, ali meni smeta bla bla" reseno bi bilo bez ikakve dalje polemike... no, ti si imao neki svoj hir prema belom, pa si ga cisto izazivao, sumnjam da je bio problem oko nicka, vec izmedju tebe i belog... Al ne znam cemu to radite narode, kad ne mozete nista postici... Uglavnom, ja sa tobom o politici, o tome ko je ratni zlocinac, ko nije, nemam sta raspravljati, posebno ne na cs-u.. Bio ti bosnjak, musliman, turcin meni je totalno svejedno care... Ulaze svaki dan i sa nickom Naser Oric pa nisi zapenio ni jednom za taj nick, no dobro... Udji na cs, igraj, druzi se, opusti se, batali neke nebitne stvari, da se ovo vise ne bi ponavljalo.. :) ljubi brat :*

Furious Public

Server Furious Public osnovan je 08.12.2016. Trenutno, zelimo se potruditi da vam doprinesemo kvalitetnu igru bez citera i laga. Server je hostovan u Srbiji, lokacija Beograd. Takodje na serveru su stariji i iskusniji admini. Imamo i naš vlastiti TeamSpeak3 Server kom se mozete pridruziti. Garantujemo vam dobru igru i komunikaciju bez ikakvih problema!

Server Hosted By

Furious Public Banner